Html cript Free Code

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ: Αποκατάσταση στεγανότητας ταράτσας – Επιφάνεια 650m2

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ:
Το δώμα είναι εκτεθιμένο στις καιρικές καιρικές συνθήκες από τις οποίες θα πρέπει να προστατευτεί. Επίσης, λόγω της μεγάλης χρήσης της από το κοινό, εκτός από την απόλυτη στεγανότητα, η προστατευτική επικάλυψη, θα πρέπει να είναι βατή και αισθητικά αναβαθμισμένη.

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΩΡΟΥ ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΡΓΟ:
Η κατασκευή είναι πολλών ετών και το υπόστρωμα είναι μωσαϊκό που έχει υποστεί πολλές φθορές.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ:

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗΣ

Αρχικά πρέπει να πραγματοποιηθεί επιμελημένος καθαρισμός της υπάρχουσας επιφάνειας, με μηχανή μωσαϊκού.

Στην συνέχεια απαιτείται η εφαρμογή των κάτωθι στρώσεων:
    Μια στρώση με συγκολλητική ακρυλική ρητίνη.
    Παράλληλα με  το στέγνωμα της συγκολλητικής ρητίνης, μια στρώση με ελαστομερή ακρυλική σύνθεση.
    Μετά από 24 ώρες, άλλη μια στρώση με την ελαστομερή ακρυλική σύνθεση και ταυτόχρονη τοποθέτηση πολυεστερικού υαλοπιλήμματος βάρους 30-50gr/m2 και πλήρη εμποτισμό του.
    Μετά από 24 ώρες, επανάληψη της ανωτέρω στρώσης με τη διαφορά ότι η στρώση του υαλοπιλήμματος θα είναι κάθετη προς την προηγούμενη.
    Μετά 24 ώρες μια στρώση πάλι με την ελαστομερή ακρυλική σύνθεση και ταυτόχρονη πλήρη επίπαση με λεπτόκοκκη χαλαζιακή άμμο.
    Μετά από 24 ώρες, απομάκρυνση της περίσσειας της χαλαζιακής άμμου και εφαρμογή δύο επάλληλων στρώσεων με εποξειδική σύνθεση δύο συστατικών.

 ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ - ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Πριν από την έναρξη των προδιαγεγραμμένων εργασιών, πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες επισκευής του παλαιού μωσαϊκού, σε όσα σημεία ήταν απαραίτητο.
Πιο συγκεκριμένα οι έντονες τοπικές κοιλότητες  επισκευάστηκαν με ταχύπηκτο επισκευαστικό τσιμεντοειδές κονίαμα.

Ακολούθησε πλήρης καθαρισμός του συνόλου των επιφανειών με μηχανή μωσαϊκού.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε η εφαρμογή των κάτωθι στρώσεων:
1.    Μια στρώση με την συγκολλητική ακρυλική ρητίνη CP TOP 301 σε κατανάλωση 125-150gr/m2.
2.    Παράλληλα με  το στέγνωμα του  CP TOP 301 μια στρώση με την ελαστομερή ακρυλικής βάσεως σύνθεση CP TOP 302 σε κατανάλωση 300-350gr/m2.
3.    Μετά από 24 ώρες, άλλη μια στρώση με το CP TOP 302 και ταυτόχρονη τοποθέτηση πολυεστερικού υαλοπιλήμματος βάρους 30-50gr/m2 και πλήρη εμποτισμό του με CP TOP 302 σε κατανάλωση 1000-1200gr/m2.
4.    Μετά από 24 ώρες, επανάληψη της ανωτέρω στρώσης με τη διαφορά ότι η στρώση του υαλοπιλήμματος ήταν κάθετη προς την προηγούμενη.
5.    Μετά από 24 ώρες, μια στρώση πάλι με το CP TOP 302 σε κατανάλωση 350-400gr/m2 και ταυτόχρονη πλήρη επίπαση με λεπτόκοκκη χαλαζιακή άμμο.
6.    Μετά από 24 ώρες, απομάκρυνση της περίσσειας της χαλαζιακής άμμου και εφαρμογή δύο επάλληλων στρώσεων με την εποξειδική σύνθεση δύο συστατικών CP TOP 304 σε συνολική κατανάλωση 550-600gr/m2 και σε κεραμιδί απόχρωση.
 

 
www.estetbroker.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Eπισκευτήτε τον Μεσίτη που εμπιστεύεστε. Καμμία ιστοσελίδα δεν μπορεί να καταγράψει σε πραγματικό χρόνο τις πληροφορίες που ένα ενήμερο γραφείο έχει ... Επισκευτήτε μας..

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ