Html cript Free Code

Κυριακή 19 Μαΐου 2013

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ



Τα καταχωρημένα ακίνητα της ιστοσελίδας έχουν  αναρτηθεί αφού προηγουμένως έχει προηγηθεί  η διαδικασία καταχώρησης στο βιβλίο εγγραφών της επιχείρησης σύμφωνα με τον Κ.Β.Σ . αλλά και τις εσωτερικές διαδικασίες που τηρούνται κατά το πρότυπο  ΕΝ ISO 9001 - ISO 9001:2008.
 
Οι απαραίτητες διαδικασίες αφορούν τα κάτωθι :

Aνάθεση μέσω έγγραφης εντολής  πώλησης του ακινήτου του ιδιοκτήτη του ακινήτου .
Αντίγραφο τίτλων Ιδιοκτησίας
Κατόψεις ,Κανονισμός πολυκατοικίας (εάν υπάρχουν )
Aυτοψία του εν λόγω ακινήτου και καταγραφή δεδομένων κατάστασης ακινήτου .
Φωτογράφιση ακινήτου .
 Βιντεοσκόπιση ακινήτου .
Παραλαβή αντιγράφου λογαριασμού ΔΕΗ -  ΕΥΔΑΠ - Φ.Α. -Κοινοχρήστων όπου χρειάζεται .
Τηλέφωνο διαχειριστή πολυκατοικίας .
Κλειδιά ακινήτου- αποθήκης -parking .
Παραλαβή αντιγράφου ενήμερων βεβαιωμένων υπολοίπων προς Τραπεζικές Επιχειρήσεις (Αφορά ακίνητα που έχουν προσημειωθή ).


Η διαδικασία προώθησης του ακινήτου σε ΜΜΕ και Διαδικτιακά γίνεται εντός 48ωρων απο την αυτοψία αναλόγως την σειρά προτεραιότητος και αφού έχει προηγηθεί ο σχεδιασμός εντύπου .jpg και pdf  ως επίσης και η κάτοψη του ακινήτου .

Η περαιτέρω προώθηση του ακινήτου με εξειδικευμένο έντυπο ή  video ή η δημιουργία event με open house και η επιλεκτική καταχώρηση σε συγκεκριμένα Περιοδικά ή εφημερίδες η site γίνεται κατόπιν συνενόησης όπως επίσης και η Αποκλειστική Εντολή προώθησης ακινήτου.  

Σε περίπτωση όπου έχουμε ενοικιαστή στο χώρο προς πώληση η επίσκεψη του πιθανολογούμενου πελάτη γίνεται κατόπιν συνενοήσεως στις προκαθορισμένς ώρες και ημέρες που έχει καθοριστή το συμβόλαιο.

Η πώληση Επαγγελματικών χώρων  εξετάζεται ανά περίπτωση δεδομένης της εχεμύθειας που χρειάζεται ιδιάιτερα σε περίπτωση όπου ο υπάρχον ενοικιαστής είναι εν λειτουργία.
 
Σημειώνεται ότι η ταυτοσημότητα των δεδομένων του ιδιοκτήτη εις περίπτωση που δεν παραδίνονται τα ανωτέρω επιτρέπει στην επιχείρηση την αναστολή προώθησης - καταχώρησης του ακινήτου.       
www.estetbroker.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Eπισκευτήτε τον Μεσίτη που εμπιστεύεστε. Καμμία ιστοσελίδα δεν μπορεί να καταγράψει σε πραγματικό χρόνο τις πληροφορίες που ένα ενήμερο γραφείο έχει ... Επισκευτήτε μας..

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ