Html cript Free Code

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

H ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΣΙΚΑΓΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΝΕΟ DETROIT ;


Kevin Dobbs, ΓΙΑ Business Daily ΕΠΕΝΔΥΤΗ

Οι  Εκτιμήσεις της Moody ότι οι συνταξιοδοτικές υποχρεώσεις του Σικάγου συνολικά 36.000 εκατομμύρια δολάρια σε σημερινά δολάρια, εκ των οποίων  μόνο το μισό είναι εφικτό παρότι χρηματοδοτούνται ακόμη και από τα κεφάλια της πόλης φέρνει πονοκέφαλο ..

.Η Κήρυξη σε πτώχευση του Ντιτρόιτ, τον Ιούλιο σαν γεγονός θα είναι μικρή σε σχέση με το  πολύ μεγαλύτερο Σικάγο και τους επενδυτές που αγωνιούν  εκεί.

Τα Δημοσιονομικά δεινά της Windy City δεν είναι τόσο τρομερά, όπως του Detroit, αλλά είναι μεγάλα και βαθειά, λένε οι αναλυτές, με τη μαζική συσώρευση  αυτοχρηματοδοτούμενων συνταξιοδοτικών υποχρεώσεων σε μια στιγμή που η οικονομική δραστηριότητα είναι περιορισμένη και τα φορολογικά έσοδα είναι δύσκολο να αυξηθούν.

Στις 17 Ιουλίου, την ίδια εβδομάδα που Detroit έριξε στην πετσέτα και κατέθεσε αιτηση προστασίας  στο άρθρο 9 από πτώχευση, ο οίκος Moody που χαστούκισε το Σικάγο με τρεις συνεχεις υποβαθμίσεις  των  γενικών  υποχρέωσεων του και της αξιολόγησης των πωλήσεων ομολόγων , από "Aa3" σε "A3 ".
Επίσης, ανέφερε μια αρνητική προοπτική, υποδεικνύοντας ότι οι περαιτέρω υποβαθμίσεις είναι πιθανό να έρθουν .

 Η Moody Υπολογίζει ότι οι συνταξιοδοτικές υποχρεώσεις του Σικάγου συνολικά 36.000 εκατομμύρια δολάρια σε σημερινά δολάρια, τα οποία είναι μόνο το μισό που χρηματοδοτούνται ακόμη και με την λογιστική βοήθεια που παρέχεται απο  την πόλη.

Με τον προϋπολογισμό της πόλης να έχει ήδη επιβαρυνθεί με υψηλά σταθερό κόστος, συμπεριλαμβανομένων με τις αυξημένες δημόσιες  απαιτήσεις ασφάλισης  και σημαντικές πληρωμές για την εξυπηρέτηση του χρέους, δείχνει ότι το  Σικάγο είναι σε δρόμο δύσκολο  γαι να αποφύγει την αδυναμία πληρωμών στις απαιτούμενες συνταξιοδοτικές εισφορές,  περιέγραψε ο Rachel Cortez σε  μια ομάδα αναλυτών Moody εξηγλωνατς τους λόγους πουοδήγησαν για την υποβάθμιση.Just A Band-Aid -Μόλις ένας επίδεσμος σε ανοικτή πληγή

Σύμφωνα με την Chicago Metro το ΑΕΠ της περιοχής  ήταν 548 δισεκατομμύρια αμερικανικά δολάρια το 2011,και  πάνω από 508 δισεκατομμύρια δολάρια το 2009. Αλλά το κόστος της πόλης αυξάνονται ακόμη πιο γρήγορα.

Το Σικάγο έχει ένα $ 340 εκατομμύρια έλλειμμα για το επόμενο οικονομικό έτος. ο Δήμαρχος Rahm Emanuel έχει δεσμευθεί να μειώσει τις δαπάνες και να κλείσει το χάσμα. Αλλά χωρίς μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού συστήματος, οι περικοπές θα ισοδυναμούσε με Band-Aid σε μια ανοιχτή πληγή.Το 2012 μόνο,λένε οι αναλυτές ,το  Σικάγο υποχρηματοδοτείται με ετήσια απαιτούμενη συνεισφορά της κατά περισσότερο από 1 δισ. δολάρια.
 Με νόμο του κράτους του Illinois απαιτούν την πόλη για να ενισχύσει τη συμβολή της για τη δημόσια συνταξιοδοτικά προγράμματα της ασφάλειας από το 2015, ενω η κατάσταση είναι έτοιμη να επιδεινωθεί.Αυτό, λένε οι αναλυτές της Moody πούμε, θα πραγματοποιηθεί «τεράστια πίεση στον προϋπολογισμό για την λειτουργίας της πόλης.
"Οι συνταξιοδοτικές υποχρεώσεις βρίσκονται στον πυρήνα της των οικονομικών προβλημάτων του Ντιτρόιτ. Γι 'αυτό δεν πρέπει να εκπλήσσει κανέναν ότι οι προσπάθειες της City Motor για μείωση της εν μέσω ανησυχιών που  ενισχύουν τα σενάρια πτώχευσης για το Σικάγο, λέει ο Jack Ablin, επικεφαλής επενδύσεων στη BMO Harris Bank,  σε συνέντευξή του.

«Η ανισορροπία συντάξεων του Σικάγου είναι τεράστια», είπε , "και ενώ όλοι γνωρίζουν ότι πρέπει να γίνει κάτι, τα πράγματα πρέπει να αλλάξουν για να γίνει κάτι.
"Επιστροφή στο μέλλον
Το μάθημα από το Ντιτρόιτ, είπε ο Ablin , «είναι ότι δεν μπορεί να επικεντρώνεται μόνο για το παρόν χωρίς να λαμβάνεται υπόψη στο μέλλον.

Θα πρέπει να αναγνωρίσουμε τι είναι λάθος και να αρχίσει να λαμβάνει μέτρα για την αντιμετώπισή του."
http://news.investors.com/economy/080613-666582-chicago-pension-deeply-underfunded.htm ixzz2bMO8vbLS #

www.estetbroker.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Eπισκευτήτε τον Μεσίτη που εμπιστεύεστε. Καμμία ιστοσελίδα δεν μπορεί να καταγράψει σε πραγματικό χρόνο τις πληροφορίες που ένα ενήμερο γραφείο έχει ... Επισκευτήτε μας..

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ