Html cript Free Code

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013


www.estetbroker.blogspot.com

Η ΝΕΑ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ


Κεφάλαια που προέρχονται από ιδιώτες και όχι από τις τράπεζες; Οι ΗΠΑ έχουν δείξει τον δρόμο και η Ευρώπη κινείται προς τα εκεί. Η νέα αγορά που αναδύεται, οι απαιτήσεις της και οι ευκαιρίες.

Η απομόχλευση των τραπεζών στην Ευρώπη δημιουργεί ευκαιρίες για τους θεσμικούς και για ιδιώτες επενδυτές. Συγκεκριμένα, έχουν τη δυνατότητα έτσι να μπουν στην αγορά άμεσου δανεισμού προς διάφορους κλάδους.
Χρηματοδότηση…  χωρίς τράπεζες: Γίνεται! Από τότε που οι τράπεζες της ευρωζώνης άρχισαν να δέχονται πιέσεις σε σχέση με τη χρηματοδότησή τους το 2010, υπήρξε μια όλο και μεγαλύτερη προσδοκία ότι η Ευρώπη, όπου το 80% της εταιρικής πίστης παραδοσιακά προέρχεται από τράπεζες, θα άρχιζε να συγκλίνει με τις ΗΠΑ, όπου το ίδιο ποσοστό εταιρικής χρηματοδότησης προέρχεται από ιδιωτικά κεφάλαια. Τα επίπεδα ρεκόρ των καλών εταιρικών ομολόγων και των ομολόγων υψηλής απόδοσης εντός του 2012 άφησαν την εντύπωση ότι αυτή η τάση είναι σε εξέλιξη. Ακόμη και όταν οι τράπεζες ολοκλήρωσαν την απομόχλευσή τους, αντιμετώπισαν προκλήσεις λόγω των νέων ρυθμιστικών συνθηκών που οδηγούν μια περαιτέρω μετακύλιση στο μοντέλο «δημιουργώ και διανέμω δάνεια» (originate and distribute model).

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

2013 - Τάσεις οικονομικού κλίματος



Η έρευνα που παρουσιάζεται είναι η δεύτερη για το 2013 που διεξάγει το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ σε συνεργασία με την εταιρία MARC AE σε εξαμηνιαία βάση από τον Μάιο του 2009. Έγινε σε πανελλαδικό δείγμα 1200 πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων (0-49 άτομα προσωπικό), στο διάστημα 10  έως 16 Ιουλίου 2013 και έχει ως βασικό στόχο την αποτύπωση του οικονομικού κλίματος στις πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις, στους κλάδους της μεταποίησης, του εμπορίου και των υπηρεσιών, που αποτελούν το 99,6% των επιχειρήσεων στην Ελλάδα.

ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ...ΤΩΝ ΙΚΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ

Είναι εμφανές ότι το μήνυμα δεν έχει παραληφθέι σωστά απο τους πολιτικούς .....
Η αδιαλαξία τους και η ανικανότητα έχει γίνει σήμα κατατεθέν για την Ελλάδα.

Χατζηδάκης: «Τον Νοέμβριο ξεκινάει η συζήτηση με την τρόικα για τους πλειστηριασμούς»
Οι διαβουλεύσεις με την τρόικα για το ζήτημα των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας θα ξεκινήσουν τον Νοέμβριο, είπε το πρωί της Πέμπτης ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, τονίζοντας ότι το θέμα αυτό δεν πρόκειται να συζητηθεί κατά την αξιολόγηση του Σεπτεμβρίου.

Citibank: Πουλά στεγαστικά δάνεια αξίας 450 εκατ.

του Χρ. Κίτσιου
Citibank: Πουλά στεγαστικά δάνεια αξίας 450 εκατ.- Ενδιαφέρον από Εθνική Η Εθνική Τράπεζα έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για αγορά χαρτοφυλακίου στεγαστικών δανείων, ονομαστικής αξίας 450 εκατ. ευρώ της Citibank. Πώς σχεδιάζεται να πουληθεί το πακέτο δανείων.
Στην πώληση χαρτοφυλακίου στεγαστικών δανείων, ονομαστικής αξίας 450 εκατ. ευρώ, ετοιμάζεται να προχωρήσει η Citibank, στο πλαίσιο της σταδιακής μείωσης της έκθεσής της στην εγχώρια αγορά.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η αμερικανική τράπεζα έχει διερευνήσει την αγορά για το προς πώληση χαρτοφυλάκιο στεγαστικών δανείων και έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από την Εθνική Τράπεζα.

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ



Αλυσιδωτές αντιδράσεις πρόκειται να προκαλέσουν οι αποκαλύψεις - φωτιά του οικονομολόγου και πρώην...
στελέχους της Εμπορικής Τράπεζας Στέφανου Τσίπα για την τοκογλυφική και ληστρική τακτική των τραπεζών, οι οποίες ακονίζουν τα νύχια τους για να αρπάξουν την πρώτη κατοικία του Έλληνα.

Την ώρα που δανειστές και κυβέρνηση προσπαθούν να πείσουν το λαό κι όλο τον πλανήτη, οτι οι Έλληνες είναι διεφθαρμένοι και μπαταχτζήδες και κάλα παθαίνουν ότι παθαίνουν, μια αποκάλυψη έρχεται να ταράξει τα νερά των τραπεζιτών και όσων νομίζουν οτι θα ξεφεύγουν από τον έλεγχο.

Για οικονομικά εγκλήματα σε βάρος των Ελλήνων δανειοληπτών οι οποίοι κινδυνεύουν να μείνουν στο δρόμο κατηγόρησε τους κορυφαίους τραπεζίτες της χώρας αλλά και τους προϊσταμένους αυτών (Γ. Στουρνάρα και Α. Σαμαρά) ο Στέφανος Τσίπας ο οποίος ξετύλιξε το κουβάρι της υπόθεσης κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής του radio1d.gr.

ING ΚΑΙ ΠΩΛΗΤΗΡΙΑ

ingΟ ING Group πουλάει διεθνώς τις ασφαλιστικές του δραστηριότητες. Στην Ελλάδα τι προμηνύεται;



Για την απεξάρτηση αυτή επελέγη το μοντέλο των αποεπενδύσεων (της πώλησης δηλαδή των συμμετοχών του ομίλου στις ασφαλιστικές δραστηριότητες ανά τον κόσμο), ώστε με τις εισροές κεφαλαίων προς τη μητρική εταιρεία να εξοφληθεί το χρέος προς το ολλανδικό δημόσιο. Σε πολλές περιπτώσεις, ο όμιλος παραμένει με μικρό ποσοστό, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα διατήρησης του ονόματος για σημαντικά χρονικά διαστήματα και να μη δημιουργηθεί αναστάτωση στους πελάτες και στην κάθε τοπική ασφαλιστική αγορά, μέχρι να εδραιωθεί το διάδοχο σχήμα.

Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

ΜΕΙΩΘΗΚΕ Η ΑΝΕΡΓΙΑ !!!

Μείωση της ανεργίας με δημιουργική στατιστική

Χάρη στον Γ. Στουρνάρα η ανεργία... υποχώρησε στο 14% από 27%. Σε συνέντευξή του δήλωσε ότι το υπόλοιπο 13% είναι «δήθεν» άνεργοι καθώς στην πραγματικότητα εργάζονται περιστασιακά ή με «μαύρα».

Μιλώντας στη «Handelsblatt», ο Γ. Στουρνάρας είπε: «Η Γερμανία έχει ένα πολύ σημαντικό όφελος από το δάνειο της προς την Ελλάδα». Σε ερώτηση του δημοσιογράφου, αν στην παρούσα φάση η Ελλάδα ελέγχει όσο πρέπει τις υποχρεώσεις για την αποπληρωμή του χρέους, ο υπουργός Οικονομικών απαντά:

«Μετράμε τις υποχρεώσεις τόκων με πολύ μεγάλη επιμέλεια, γι’ αυτό και αποδίδουμε και κέρδος για τους πιστωτές μας. Η Γερμανία μπορεί να δανειστεί με επιτόκιο 2,2% και δανείζει την Ελλάδα με επιτόκιο 5% και γι’ αυτό έχει ένα σημαντικό κέρδος. Αυτό είναι ένα πολύ ωραίο δώρο για τη Μέρκελ!».

Εφημερίδα των Συντακτών
www.estetbroker.blogspot.com

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Οι λαγοί των offshore και οι χελώνες του Στουρνάρα

Ο εξωτικός όρος «offshore» μπήκε για πρώτη φορά στη ζωή των Ελλήνων στις αρχές της δεκαετίας του '80. Άλλοτε ως «υπεράκτια» εταιρεία, άλλοτε ως «εξωχώρια» και κάποιες φορές ως «υπερπόντια», περιέγραφε κάποια εξωτικά όσο και παράξενα εταιρικά «μορφώματα» σε τόπους μαγικούς κι ονειρεμένους.
Ως τότε ήταν ένα καλά κρυμμένο «μυστικό» μιας μικρής ελίτ μεγαλοεπιχειρηματιών και αποτελούσε άγνωστη λέξη για το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής κοινωνίας. Λέξη σχεδόν άγνωστη ακόμα και για εφοριακούς και υπαλλήλους του υπουργείου Οικονομικών.

Από τις αρχές της δεκαετίας του '90 οι εταιρείες off shore άρχισαν να ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια στα πολυτελή προάστια της Αθήνας, στα κοσμοπολίτικα νησιά, αλλά και στις πιο απίθανες περιοχές της χώρας. Στην περίοδο της χρηματιστηριακής «φούσκας» έγιναν μόδα και απαραίτητο αξεσουάρ των νεόπλουτων. Πολυτελέστατες βίλες, εντυπωσιακά γιοτ και πανάκριβα κότερα, ιδιόκτητα ελικόπτερα και αστραφτερά αεροσκάφη τύπου lear jet είχαν φαινομενικούς ιδιοκτήτες μια εταιρεία off shore.

Η ΔΙΑΔΙΚΤΙΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟΝ ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΙΚΟ ΚΛΑΔΟ


Αθήνα 26/8/2013

Aπό την εποχή όπου  ο Τζ. Λικλάιντερ (J.C.R. Licklider)  ανέφερε σε συγγράμματά του το "γαλαξιακό
δίκτυο".και η διαδραστική πληροφόρηση-επικοινωνία ήταν μηδενική,μέχρι ο άνοιγμα του διαδικτίου και την μεγάλη άνθιση του Διαδικτύου που ξεκίνησε με την εφαρμογή της υπηρεσίας του Παγκόσμιου Ιστού από τον Τιμ Μπέρνερς-Λι στο ερευνητικό ίδρυμα CERN το 1989, ο οποίος είναι στην ουσία, η "πλατφόρμα", η οποία κάνει εύκολη την πρόσβαση στο Ίντερνετ, σήμερα  η κοινωνία έχει  επαναπροσδιορίσει τον βαθμό ,αλλά και τον ρυθμό πληροφόρησης της μέσω υπολογιστών ,laptop , wi-fi συνδέσεων , Αndroid κινητά κ.α

Πόσο όμως έχει επηρεάσει η κοινωνία της πληροφορίας τα Κτηματομεσιτικά;

 Αρχής γενομένης της αλλαγής του τρόπου επικοινωνίας μεταξύ των πωλητών και των αγοραστών δεν θα μπορούσαν να μην επηρεαστούν και τα Κτηματομεσιτικά γραφεία.

Παρακολουθήσαμε με δέος τη ταχύτητα εγγραφής ακινήτων μέσα από χιλιάδες ιστοσελίδες
(Περίπου 2.180.000.000 αποτελέσματα μόνο για τον τίτλο Real Estate ) !!στο Google Ελληνικές και

ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΤΩΝ BRICS ΤΕΛΕΙΩΣΕ

Το πάρτι των BRICs τελείωσε
του Anders Aslund*
Το πάρτι των BRICs τελείωσε - Τα κατεστημένα συμφέροντα και η χαμένη ευκαιρία Το τέλος της εποχής της αφθονίας για τις BRICs έφτασε και οι κυβερνήσεις τους θα αναγκαστούν να προβούν σε πολύ δύσκολες μεταρρυθμίσεις, σημειώνει ο Anders Aslund στους FT. Θα πρέπει να επανεξετάσουν το ρόλο του κράτους στην οικονομία, προσθέτει.

Μετά από μία δεκαετία πάθους, οι επενδυτές γύρισαν την πλάτη τους στις αναπτυσσόμενες αγορές. Στις χώρες των BRIC -Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία και Κίνα- οι ρυθμοί ανάπτυξης έπεσαν πολύ γρήγορα και τα ισοζύγια τους επιδεινώθηκαν. Η έκπληξη δεν είναι ότι ο έρωτας τελείωσε, αλλά ότι διήρκεσε τόσο πολύ.
Από το 2000 ως το 2008, ο κόσμος έζησε μια από τις μεγαλύτερες περιόδους ραγδαίας ανάπτυξης των εμπορευμάτων και της πιστωτικής επέκτασης, όλων των εποχών. Η Γένεση προειδοποιεί ότι μετά από επτά χρόνια αφθονίας, ακολουθούν επτά χρόνια πείνας και η πείνα θα καταστρέψει τη γη. Ίσως ο συνδυαζόμενος κύκλος της ανόδου των εμπορευμάτων και της πιστωτικής επέκτασης, από τον οποίο οι χώρες των BRIC έχουν επωφεληθεί περισσότερο απ' ότι τους άξιζε, να έχει θεϊκή προέλευση.

Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΠΟΥΛΑΤΕ ΤΟ AΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ;

Aνώνυμη Δημοσκόπηση με δυνατότητα πολλαπλών επιλογών
www.estetbroker.blogspot.com

Στο τέλος του μήνα η συμφωνία για την προβλήτα ΙΙΙ στον Πειραιά

Ολοκληρώνονται οι λεπτομέρειες για την υπογραφή του φιλικού διακανονισμού ανάμεσα σε ΟΛΠ και Cosco, για την κατασκευή της προβλήτας ΙΙΙ στη δυτική πλευρά.
Στο τέλος του μήνα η συμφωνία για την προβλήτα ΙΙΙ στον Πειραιά Έως τέλος του μήνα, αναμένεται να ολοκληρωθεί η διευθέτηση των νομικών και τεχνικών λεπτομερειών, ανάμεσα στις επιτροπές εμπειρογνωμόνων του Οργανισμού Λιμένος Πειραιά (ΟΛΠ) και του Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά (ΣΕΠ-cosco), προκειμένου να υπογραφεί φιλικός διακανονισμός ανάμεσα στις δύο εταιρείες, με στόχο να συνδεθεί το εγγυημένο αντάλλαγμα, που καταβάλει κάθε χρόνο στον ΟΛΠ ο ΣΕΠ (cosco), με τις παραμέτρους του διαγωνισμού, για την κατασκευή της προβλήτας ΙΙΙ στη δυτική πλευρά, μιας επένδυσης 224 εκατ. ευρώ και της νέας προβλήτας πετρελαιοειδών για τον ΟΛΠ.

Αλλαγές βάσει του ελληνικού ΑΕΠ

Σύμφωνα με τη σύμβαση παραχώρησης, η κινεζική πλευρά για τη διαχείριση των προβλητών ΙΙ και ΙΙΙ καταβάλλει κάθε χρόνο προς τον ΟΛΠ, ποσοστά τζίρου, που είναι έως τις 30/09/2017 το 21% και μετά γίνεται 24%, τα οποία και θα συνεχίσει να καταβάλει και μετά την υπογραφή του φιλικού διακανονισμού.

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΙΣΠΑΝΙΚΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ

  Το Ισπανικό μοντέλο 250 χιλ πλειστηριασμών απέτυχε – Σαμαράς και Βενιζέλος αναζητούν χρυσή τομή που δεν μπορεί να έρθει με μπαράζ κατασχέσεων – Να τεθούν κριτήρια και να στοχοποιηθούν οι κατέχοντες που δεν πληρώνουν σκόπιμα…. Το Ισπανικό μοντέλο 250 χιλ πλειστηριασμών απέτυχε – Σαμαράς και Βενιζέλος αναζητούν χρυσή τομή που δεν μπορεί να έρθει με μπαράζ κατασχέσεων – Να τεθούν κριτήρια και να στοχοποιηθούν οι κατέχοντες που δεν πληρώνουν σκόπιμα….


Το Ισπανικό μοντέλο πλειστηριασμών, όπου χιλιάδες ακίνητα βγήκαν προς πώληση απέτυχε παταγωδώς και ως εκ τούτου η Ελλάδα έχει ένα παράδειγμα προς αποφυγήν ώστε να προστατέψει το κοινωνικό σύνολο από αντικοινωνικές πολιτικές.

Ποιο είναι το Ισπανικό μοντέλο πλειστηριασμών;
Κατ΄ εκτίμηση συνολικά 250 χιλιάδες ακίνητα κατασχέθηκαν τα τελευταία χρόνια στην Ισπανία προφανώς επίπεδα ρεκόρ.

ΕΕΑ: Αν ξεκινήσουν οι πλειστηριασμοί θα προκληθεί κοινωνική έκρηξη

Παρατηρώντας το τελευταίο διάστημα ότι έχει ξεκινήσει μία συζήτηση για την πρόθεση της Κυβέρνησης να προχωρήσει στην άρση της απαγόρευσης των πλειστηριασμών, κάτι που δυστυχώς δεν διαψεύδεται επισήμως από κανέναν υψηλόβαθμο κυβερνητικό παράγοντα, φοβούμαστε ότι η Πολιτεία ετοιμάζεται να προβεί σε ένα τραγικό σφάλμα με απρόβλεπτες συνέπειες. EEAΤο Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας οφείλει να προειδοποιήσει ότι σε μία τέτοια πιθανή επίδειξη κυβερνητικής αναλγησίας, θα χαθεί κάθε ίχνος κοινωνικής συνοχής.

Μπορεί οι πιέσεις των εκπροσώπων των δανειστών να είναι ασφυκτικές, όμως η Κυβέρνηση οφείλει να προστατεύσει πρώτα και πάνω από όλα, την Ελληνική κοινωνία που εδώ και χρόνια βιώνει καθημερινά και με εξαιρετικά σκληρό τρόπο τις συνέπειες μίας πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης. Μίας κρίσης που δεν δημιούργησαν ούτε οι μικρομεσαίοι, ούτε οι οικογενειάρχες, οι οποίοι αυτήν τη στιγμή κινδυνεύουν να βρεθούν κυριολεκτικά “στο δρόμο”.
Καλούμε τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Αντώνη Σαμαρά να λάβει υπόψη του τις τραγικές συνέπειες που θα επιφέρει το άνοιγμα των πλειστηριασμών, στη ζωή εκατοντάδων χιλιάδων δανειοληπτών που αδυνατούν σήμερα να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

ΙΛΙΣΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ 132ΤΜ ΠΡΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ


www.estetbroker.blogspot.com

BΥΡΩΝΑΣ 60ΤΜ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ


www.estetbroker.blogspot.com

Λειτουργία Ηλεκτρονικού Συστήματος Δηλώσεων Αυθαιρέτων από 2-9-2013



Κατόπιν της ψήφισης του νέου Νόμου για την Αντιμετώπιση της Αυθαίρετης Δόμησης με αριθ.4178/2013 (ΦΕΚ 174 /Α/13), το ΥΠΕΚΑ ενημερώνει ότι στις 2-9-13 θα λειτουργήσει το ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης του ΤΕΕ, οπότε και θα είναι δυνατή η υποβολή νέων δηλώσεων αυθαιρέτων στο Νόμο 4178/2013, η μεταφορά των δηλώσεων του Ν.4014/2011 στο νέο Νόμο μετά από σχετική αίτηση, καθώς και η εκτέλεση των λοιπών διαδικασιών της υπαγωγής που αφορούν τις πληρωμές και την χορήγηση των αντίστοιχων βεβαιώσεων.
www.estetbroker.blogspot.com

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 45ΤΜ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ


www.estetbroker.blogspot.com

H EΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ


www.estetbroker.blogspot.com

Ο ΝΕΟΣ ΦΟΡΟΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ... ΤΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ

Ολοκληρώθηκε η κατάρτιση του σχεδίου, απομένει η κατάθεσή του στη Βουλή. Τι προβλέπει για τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ
Το πράσινο φως περιμένει το υπουργείο Οικονομικών για να καταθέσει στη Βουλή το νομοσχέδιο για τον ενιαίο φόρο στα ακίνητα. Η κατάρτισή του ολοκληρώθηκε και το μόνο που απομένει είναι ο απαιτητικός έλεγχος από την τρόικα τον επόμενο μήνα.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα του "Έθνους", έτοιμο είναι το τελικό σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων, ο οποίος θα τεθεί σε ισχύ το 2014 και θα αντικαταστήσει το «χαράτσι» που εξοφλείται μέσω της ΔΕΗ.

Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

ΒΥΡΩΝΑΣ -ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ 110ΤΜ ΠΡΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ


www.estetbroker.blogspot.com

REAL ESTATE CRISIS IN CHINA

To σπιράλ Θανάτου κλέινει απο παντού την στρόφιγγα ζωής  .
 
Ο Κίνδυνος πνιγμού της ανάπτυξης στην Κίνα είναι πλέον πραγματικότητα
 Adam Dean για το The New York Times

Shenmu, Κίνα - Καθώς η κινεζική οικονομία αναπτύσεται σε , λίγες πόλεις αναπτύχθηκαν όπως το  Shenmu, μια κοινότητα περίπου 500.000 στη βορειοδυτική Κίνα.


Στην Shenmu, η Κίνα, τα καταστήματα έχουν κλείσει, τα κατασκευαστικά έργα έχουν σταματήσει και οι διαμαρτυρίες έχουν ξεσπάσει γιατί η οικονομική επιβράδυνση έχει οδηγήσει σε όλο και πιο διαδεδομένη την αδυναμία εξόφλησης των δανείων.

Τα Top καταστήματα ενδυμάτων πολυτελείας στο κέντρο αυτής της πόλης κατέγραφαν μέχρι και $ 500.000 την ημέρα των πωλήσεων. Οι λίστες αναμονής στα καλύτερα εστιατόρια έπρεπε να είναι δεσμευμένες εβδομάδες εκ των προτέρων. Η νέα Λέσχη Garden Fortune για την επιχειρηματική ελίτ της πόλης έκανε τρελλές αγορές  με την πληρωμή $ 1 εκατ. ευρώ για ένα κρεβάτι από μαόνι king-size, που πρέπει να χρησιμοποιούνται από τα μέλη και τους συνοδούς τους.

ΒΥΡΩΝΑΣ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ 100ΤΜ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ


www.estetbroker.blogspot.com

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Η Ελλάδα χρησιμοποιείται διαρκώς από το ξεκίνημα της κρίσης (2009) σαν «παραπέτασμα καπνού», για την απόκρυψη των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων του πλανήτη - τα βασικότερα των οποίων είναι η τραπεζική βόμβα μεγατόνων στην Ευρώπη, η έκρηξη του δημοσίου χρέους της Ιαπωνίας, η φούσκα του ιδιωτικού χρέους στην Κίνα, καθώς επίσης η ιλιγγιώδης αύξηση του συνολικού χρέους στις Η.Π.Α.

Στα πλαίσια αυτά, εν μέσω ενός υπόγειου παγκόσμιου συναλλαγματικού και ενεργειακού πολέμου οι Η.Π.Α., κυρίως το εβραϊκό τοκογλυφικό κεφάλαιο που τις ελέγχει, προσπαθούν να επιβάλλουν στην Ευρώπη, μέσω της ΕΚΤ, το δικό τους πρόγραμμα αντιμετώπισης της κρίσης χρέους - τη μονεταριστική λύση, την αύξηση δηλαδή της ποσότητας χρήματος ή, καλύτερα, τη μαζική εκτύπωση νέων χρημάτων.

Για να μπορέσουν δε να επιτύχουν τα σχέδια τους, επιτίθενται στις επί μέρους χώρες της ζώνης του ευρώ, με κάθε θεμιτό ή αθέμιτο μέσον - ξεκινώντας τις επιθέσεις τους από την Ελλάδα (άρθρο μας), με την πρωσική Γερμανία ως «τοποτηρητή» τους (αν και ο ρόλος της Γερμανίας, η οποία θεωρείται προτεκτοράτο των Η.Π.Α., υφιστάμενη τον πλήρη έλεγχο των μυστικών υπηρεσιών της υπερδύναμης, δεν είναι αρκετά σαφής). Στον Πίνακα Ι που ακολουθεί, φαίνεται η αύξηση των ισολογισμών ορισμένων κεντρικών τραπεζών σε ποσοστά, από το 2007 έως το 2013:

Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Συμβούλιο Επικρατείας 

“…το δημόσιο συμφέρον επιβάλλει την προσωρινή απομάκρυνση”

Κρίθηκε και απορρίφθηκε από την επίτροπή αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας η προσφυγή των 3 αιρετών της Μυκόνου που τελούν σε αργία για την υπόθεση του οικονομικού σκανδάλου στον Δήμο.
Ανάμεσα στα άλλα κρίνει ότι…
“…το δημόσιο συμφέρον επιβάλλει την προσωρινή απομάκρυνσή τους” και ότι
“…η ηθική βλάβη τους δεν είναι ανεπανόρθωτη και μπορεί να αποκατασταθεί σε περίπτωση ευνοϊκής για αυτούς δικαστικής εξέλιξης…”

“…Απέρριψε η Επιτροπή Αναστολών του ΣτΕ τις αιτήσεις του πρώην δημάρχου Μυκόνου Αθανάσιου Κουσαθανά-Μέγα και των πρώην αντιδημάρχων Αλέξανδρου Βαμβακούρη και Θρασύβουλου Κοντομήτρου, οι οποίοι ζητούσαν να ανασταλεί η απόφαση που εξέδωσε στα τέλη Ιουνίου η γενική γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου με την οποία τέθηκαν σε αργία, λόγω παραπομπής τους στο ακροατήριο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αιγαίου με το 34/13 βούλευμα του συμβουλίου Εφετών Αιγαίου.

ΑΘΗΝΑ ΑΓ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 490ΤΜ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ


www.estetbroker.blogspot.com

ΚΥΨΕΛΗ ΑΘΗΝΑ 750ΤΜ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ

                                                         www.estetbroker.blogspot.com

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΠΡΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ 90ΤΜ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


www.estetbroker.blogspot.com

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΠΡΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ 230ΤΜ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ


www.estetbroker.blogspot.com

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

ΤΑ ΜΕΡΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ (2012)


Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ

www.estetbroker.blogspot.com

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ


Ε9 ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ


Άρθρα
Τρόπος αναγραφής αυθαίρετων κτισμάτων, τακτοποιούμενων χώρων και κλειστών ημιυπαίθριων χώρων στις δηλώσεις στοιχείων ακινήτων
1. Αυθαίρετα κτίσματα τα οποία δεν έχουν τακτοποιηθεί με κάποιο νόμο τακτοποίησης αυθαιρέτων.

Τα κτίσματα αυτά αναγράφονται στις δηλώσεις στοιχείων ακινήτων (Ε9), σύμφωνα με την πραγματική τους κατάσταση και τη χρήση τους.
Κλειστοί ημιυπαίθριοι χώροι προστίθενται στους κύριους χώρους του κτίσματος.
Στις δηλώσεις στοιχείων ακινήτων αναγράφονται από το επόμενο έτος, του έτους που απεκτήθησαν ή κατασκευάσθηκαν.

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΑΠΕ

Ξέσπασε εμφύλιος στις ΑΠΕ του Μιχάλη Καϊταντζίδη

Την ερχόμενη εβδομάδα προχωρά το νομοσχέδιο για το «κούρεμα» στις ταρίφες μέχρι και 45%. Πιέσεις στο ΥΠΕΚΑ από τις επιμέρους τεχνολογίες ΑΠΕ για τη μοιρασιά της… λυπητερής. Τι προτείνει κάθε φορέας, ποια τα επιχειρήματα.
Φωτιές έχει ανάψει μεταξύ των επενδυτών ΑΠΕ και των συλλογικών τους φορέων η επικείμενη κατάθεση του νομοσχεδίου από το ΥΠΕΚΑ, το οποίο θα προβλέπει το οριστικό «κούρεμα» στις ταρίφες με τις οποίες πληρώνονται την ηλεκτρική ενέργεια που παράγουν σε ποσοστό έως και 45%.
Ξέσπασε εμφύλιος στις ΑΠΕ - Ερχεται λoγαριασμός 650 εκατ. ευρώΣύμφωνα με τον προγραμματισμό του υπουργείου, το νομοσχέδιο θα κατατεθεί στη Βουλή μετά τις 20 Αυγούστου, προκειμένου να προλάβει να συζητηθεί μέσα στα θερινά τμήματα.
Από το τέλος Ιουλίου, οπότε και το υπουργείο κοινοποίησε τις προτάσεις του στους άμεσα ενδιαφερόμενους, τα γραφεία της πολιτικής ηγεσίας έχουν γίνει αποδέκτες προτάσεων εκ μέρους φορέων που εκπροσωπούν επιμέρους κατηγορίες επενδυτών (τεχνολογίες αιολικών, υδροηλεκτρικών, φωτοβολταϊκών, αγροτικών και οικιακών φωτοβολταϊκών). Κάθε ένας αναπτύσσει επιχειρήματα για ελαχιστοποίηση του «κουρέματος» στις ταρίφες, αλλά και ιδέες, κάποιες πρωτότυπες και κάποιες τετριμμένες, για τον μηδενισμό του ελλείμματος του ειδικού λογαριασμού, από τον οποίο πληρώνονται.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΜΕΣΩ ΗΔΙΚΑ


Αποκαλυπτικά στοιχεία για τον αριθμό των συνταξιούχων, το ύψος και τις κατηγορίες των συντάξεων και τη συνολική δαπάνη, περιέχει η πρώτη έκθεση του νέου Ενιαίου Συστήματος Ελέγχου Πληρωμών Συντάξεων «Ήλιος» που δημιουργήθηκε από το υπουργείο Εργασίας και την Η.ΔΙ.ΚΑ Α.Ε  

Προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι το σύστημα εντόπισε 93 διαφορετικά ταμεία και κλάδους σύνταξης (κύριας και επικουρικής) και πλέον δημιουργείται μία κοινή εγγραφή με το σύνολο των συντάξεων που ο καθένας λαμβάνει. Επίσης ειναι χαρακτηριστικό της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα ότι σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ η σχέση του οικονομικά ενεργού πληθυσμού με τους μη οικονομικά ενεργούς άρχισε να αντιστρέφεται από τα τέλη του 2010, που ήταν 1 προς 1.
Το 2012 οι μη εργαζόμενοι είναι περισσότεροι κατά 1.000.000 και ανέρχονται σε 4.690.163 - χωρίς να υπολογίζονται οι συνταξιούχοι - έναντι 3.642.102 εργαζομένων.
Δηλαδή εργάζονται μόνο 3,6 εκατ άνθρωποι ενώ η χώρα διαθέτει 2,7 εκατ. συνταξιούχους και και 4,7  εκατ. μή εργαζόμενους.

Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

ΤΑ ΑΛΥΣΥΔΩΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΥΦΕΣΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ

Η αλληλοεπίδραση των γεγονότων σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη δημιουργεί αλυσιδωτά προβλήματα ακόμα και όταν οι τιμές των ακινήτων ανεβαίνουν .  Είναι η στιγμή που οι 'ανησυχοι" πολίτες πουλάνε προκειμένου να εξασφαλίσουν καλή τιμή .
Χαρακτηριστικό παράδειγμα στην Αγγλία όπου οι πολίτες προτίθενται να πουλήσουν το σπίτι τους προκειμένου να εξασφαλίσουν καλύτερη σύνταξη ή καλύτερη ποιότητα γηρατειών , εγκαταλείποντας τα ασφαλιστικά προγράμματα που δεν δίνουν αποδόσεις αντίστοιχες με τα παλαιότερα έτη  . Εκείνο που έχει σημασία για τον πολίτη της Αγγλίας φαίνεται ότι είναι πρωτίστως η ποιότητα ζωής και δευτερευόντως η ιδιοκατοίκηση στην προσπάθεια να αναζητήσει το σίγουρο κέρδος.  

Στην Ελληνική επικράτεια ο μόχθος και η ανασφάλεια εξ αιτίας των πολέμων και των αδιάκοπων μετακινήσεων πληθυσμιακών από το 1914-1945 ,έχει άλλη συμπεριφορά από τους Αγγλους και το σπίτι είναι θεμελιώδες και αναφέρετο δικαίωμα του κάθε Έλληνα πολίτη .
Η οποιαδήποτε προσπάθεια διάρρηξης με οποιοδήποτε πρόσχημα του δικαιώματος Α κατοικίας αποτελεί αιτία πολεμικής εμπλοκής κατά του κράτους που αδίκως, αντισυνταγματικά ,και με πράξεις προδοσίας νομοθετικού περιεχομένου προσπαθεί να υφαρπάξει την περιουσία των Ελλήνων γiα να την παραδώσει σε "θεσμικούς επενδυτές" όπως λέει.  
Η οποιαδήποτε μεθόδευση για ενδεχόμενη  άρση των πλειστηριασμών Α κατοικίας μονομερώς από το κράτος κατά των Ελλήνων είτε μπορούν να πληρώσουν ορισμένοι ( 0-1%) είτε δεν μπορούν (99%) είναι αιτία πολέμου
lasfida

HOUSE PRICE GLOBAL Q1 2013


www.estetbroker.blogspot.com

BITCOIN .......NEΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ;;

Mike-caldwell-paper-btc-1020Πολύς θόρυβος γίνεται τελευταία στους κύκλους των οικονομικών μπλογκς σχετικά με τα Μπίτκοϊνς (BTC). 
Το φαινόμενο είχε ιδιαίτερη έξαρση μετά από το τραπεζικό συμβάν στην Κύπρο, όταν η τιμή του BTC εκτοξεύτηκε, από τα US$45 έκαστο όπου βρισκόταν στις αρχές Μαρτίου, στα πλέον των US$170 σήμερα. Μιλάμε δηλαδή για αύξηση 300% μέσα σε ένα μήνα! 
 
Τι είναι όμως το Bitcoin (BTC) και γιατί έχει τόση ζήτηση ξαφνικά;
 
To BTC είναι σε πρώτη όψη απλώς ένα ηλεκτρονικό χρήμα. Με την μεγάλη όμως διαφορά ότι δεν ελέγχεται από κανένα κεντρικό σύστημα ή υπολογιστή. 
Είναι μια ιδέα ενός προσώπου (ή ομάδας προσώπων) με το όνομα (ή ψευδώνυμο) Satochi Nakamoto, για την δημιουργία ενός αναρχο-φιλελεύθερου χρήματος που να μην υπόκειται σε κεντρικό ή άλλο έλεγχο από τράπεζες, κυβερνήσεις, κλπ. και πρωτο-παρουσιάστηκε γύρω στο 2009. 
Λειτουργεί πάνω στις αρχές των κρυπτογραφημένων ιντερνετικών πρωτοκόλλων επικοινωνίας τύπου P2P (δηλαδή από υπολογιστή σε υπολογιστή). 
.
Το BTC φυλάσσεται σε ηλεκτρονική μορφή κώδικα σε ένα virtual “πορτοφόλι” στον υπολογιστή, στο κινητό, σε ένα στικάκι, ή όπου αλλού θέλει ο χρήστης. Η αγοραπωλησία μεταξύ δύο συναλλασσομένων γίνεται άμεσα με τη χρήση των κωδικών ή QR barcode χωρίς τη μεσολάβηση τράπεζας, εφορίας ή άλλων κρατικών φορέων. Βασικό επίσης χαρακτηριστικό είναι ότι το BTC δεν υπόκειται σε πληθωριστικές πιέσεις, “κουρέματα” ή αφαιμάξεις της εφορίας. 

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

ΔΣΑ: ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ




Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών καταγγέλλει ως αντισυνταγματική και αντίθετη προς την Ευρωπαϊκή Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ) με την οποία παρέχεται στο Δημόσιο η δυνατότητα να επιβάλει κατασχέσεις σε βάρος επιχειρήσεων κατά τη διάρκεια της νύχτας, τα Σαββατοκύριακα, τις ημέρες που εξαιρεί ο νόμος καθώς και το μήνα Αύγουστο, αναφέρεται σε ανακοίνωση που υπογράφει ο πρόεδρός του Γιάννης Αδαμόπουλος.
Σύμφωνα με το ΔΣΑ, πέρα από το γεγονός ότι ούτε αυτή τη φορά υφίσταται "έκτακτη περίπτωση", στην οποία να συντρέχει

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

ΠΑΓΚΡΑΤΙ 79ΤΜ 2ΟΥ 1975 ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ

                                                    www.estetbroker.blogspot.com

ΤΙΜΕΣ ΜΥΚΟΝΟΥ

Το 2002 στο «Μονακό» της Ελλάδας, τη Μύκονο, εκδίδονταν κάθε χρόνο περίπου 7.000 οικοδομικές άδειες.
Το «εύκολο χρήμα» της περιόδου 1996-2008 και η άφιξη κατά χιλιάδες των τουριστών -φέτος υπολογίζεται ότι θα ξεπεράσουν το 1 εκατομμύριο-είχαν δημιουργήσει έναν άνευ προηγουμένου οικοδομικό οργασμό στο νησί των ανέμων, τουλάχιστον μέχρι την εγκατάσταση της κρίσης στην ελληνική οικονομία.

Ωστόσο, η φορολαίλαπα των τελευταίων τριών ετών αναγκάζει ολοένα και περισσότερους ιδιοκτήτες να βάλουν πωλητήριο στις πολυτελείς κατοικίες τους και η τάση αυτή, σε συνδυασμό με τον μεγάλο αριθμό κατοικιών που διατίθενται από κατασκευαστές, έχει δημιουργήσει υπερπροσφορά στο μυκονιάτικο real estate.

Η ευρωζώνη αργά ή γρήγορα θα διαλυθεί

S. Brittan: Γιατί η ευρωζώνη αργά ή γρήγορα θα διαλυθεί Τρία απίθανα σενάρια για την εξέλιξη της κρίσης και ένα ακόμη, το μόνο εφικτό: έξοδος ή έξοδοι από το ευρώ και διάλυση. Η κόλαση, αλλά και η λύτρωση που θα φέρει στον εξαντλημένο Νότο. Ο παράγοντας χρόνος. Γράφει ο Samuel Brittan.

Φανταστείτε ένα γωνιακό μαγαζί που δεν πηγαίνει καλά. Στα καλύτερά του δεν μπορεί να παράσχει στον ιδιοκτήτη ένα ελάχιστο βιοτικό επίπεδο. Στα χειρότερά του, δεν μπορεί να καλύψει ούτε τα πάγια και συνεχίζει να λειτουργεί χάρη στα δανεικά και στις δωρεές από συγγενείς, φίλους και καλοθελητές. Ένας από αυτούς μάλιστα ακούστηκε να αναφέρει πως θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να επιβιώσει το μαγαζί και πρόσθεσε: «Πιστέψτε με, θα είναι αρκετό».
Κάθε αντιστοιχία είναι ατελής, αλλά η παραπάνω πλησιάζει αρκετά την κατάσταση των μη ανταγωνιστικών μελών της ευρωζώνης. Από το 1999 που συστάθηκε το ευρώ, το γερμανικό εργατικό κόστος έχει αυξηθεί  λιγότερο από 13% αθροιστικά. Στο ίδιο διάστημα το εργατικό κόστος σε Ελλάδα, Ισπανία και Πορτογαλία έχει αυξηθεί 20% - 30% και στην Ιταλία ακόμη παραπάνω.

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

ΠΟΙOΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ¨;;

Ρευστότητα: Ποιος χρειάζεται τις τράπεζες όταν υπάρχουν εταιρικά ομόλογα; Ρευστότητα: Ποιος χρειάζεται τις τράπεζες;

Οι ευρωπαϊκές εταιρίες ζηλεύουν το παράδειγμα των αμερικανικών και αναζητούν τη ρευστότητα όχι στις τράπεζες, αλλά στην αγκαλιά των εταιρικών ομολόγων. Πώς λειτουργεί αυτή η αγορά και πόσο προσιτή είναι σε μια ευρωπαϊκή εταιρία;

Η κρίση στην ευρωζώνη οδήγησε σε άνοδο τις εκδόσεις εταιρικών ομολόγων από ευρωπαϊκές εταιρίες στο πλαίσιο της προσπάθειάς τους να βρουν εναλλακτικές στον τραπεζικό δανεισμό. Ωστόσο, οι σχέσεις ανάμεσα στην τράπεζα και στους επιχειρηματικούς πελάτες δεν υποχώρησαν - σε ορισμένες μάλιστα περιπτώσεις ενισχύθηκαν.
Δυστυχώς για τις επιχειρήσεις, οι μέρες των μεγάλων δανείων από τις τράπεζες έχουν παρέλθει. Αν και οι περισσότερες από τις ευρωπαϊκές εταιρίες μεγάλης κεφαλαιοποίησης είναι δυνατόν να βρουν ακόμη κεφάλαια για εξαγορές και συγχωνεύσεις, η διαδικασία τώρα είναι πιο περίπλοκη και απαιτεί από αυτές να διευθετήσουν το ζήτημα σε μεταγενέστερο στάδιο.

ΟΙ 20 ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΗΝ "ΕΛΛΑΔΑ"

Σε... broker του ελληνικού success story (SIC) αναδεικνύεται ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς καθώς χθες είχε δίωρη συνάντηση με 20 ανώτατα στελέχη εταιρειών, hedge funds και private equity funds τα οποία είτε έχουν... βρέξει το πόδι τους στα... ζεστά επενδυτικά νερά της Ελλάδας(SIC) είτε αναζητούν ευκαιρίες.

Στη συνάντηση, την οποία διοργάνωσαν το υπουργείο Ανάπτυξης και ο Invest in Greece, συμμετείχαν ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νότης Μηταράκης, ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Χρύσανθος Λαζαρίδης, ο διευθυντής Διεθνών κι Ευρωπαϊκών Σχέσεων του πρωθυπουργού Σταύρος Παπασταύρου, ο διευθυντής Στρατηγικού Σχεδιασμού του πρωθυπουργού Δημήτρης Πτωχός, καθώς και ο κ. Στέφανος Ησαΐας, διευθύνων σύμβουλος του Invest in Greece  (Oi "αξιόποιστοι")

10 AMAZING CHATEUX FOR SALE

EUROBANK ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ......

EurobankEurobank: Κάμψη Εμπιστοσύνης και Κίνδυνος για νέα Μέτρα

13 - 14 Σεπτεμβρίου 2013 ΤΕΙ Ηπείρου, Άρτα


-Προβλήματα και προοπτικές της καινοτομικής επιχειρηματικότηταςστην Ελλάδα σε σχέση με τον διεθνή χώρο-   13 - 14 Σεπτεμβρίου 2013  ΤΕΙ Ηπείρου, Άρτα

Στόχος του συνεδρίου είναι η σύνδεση παιδείας με παραγωγή μέσω της καινοτομικής επιχειρηματικότητας. 
 Απευθύνεται σε ερευνητές ακαδημαϊκού (ΤΕΙ και Πανεπιστημίων) και επιχειρησιακού χώρου (R&D).

ΝΕΕΣ ΚΑΛΙΕΡΓΕΙΕΣ 2013 15-16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ

 
Νέες Καλλιέργειες 2013: Προοπτικές και δυνατότητες


Νέες καλλιέργειες 2013
15 - 16 Σεπτεμβρίου 2013   Ξενοδοχείο Athens Plaza-Σύνταγμα, Αθήνα
Το συνέδριο Νέες Καλλιέργειες 2013 ήρθε να καλύψει το κενό της ενημέρωσης για αυτόν τον κλάδο. Θα παρουσιαστούν προτάσεις για καλλιέργειες όπως στέβια, ιπποφαές, κρανιές, blueberry, goji berry, aloe vera, ροδιές, τρούφα, μανιτάρια, αρωματικά φυτά, βιοκαύσιμα, πέλλετς (pellets), αγριαγκινάρα, σαλιγκαροτροφία, αρόνια, θερμοκήπια και σπόρους, λουλούδια, κ.ά.
Κατά τις μέρες λειτουργίας του συνεδρίου έμπειροι επιχειρηματίες από τους παραπάνω κλάδους, έμπειροι καλλιεργητές, θα μεταδώσουν τις γνώσεις τους, τις εμπειρίες τους σε όλους τους συνέδρους.


www.estetbroker.blogspot.com
Eπισκευτήτε τον Μεσίτη που εμπιστεύεστε. Καμμία ιστοσελίδα δεν μπορεί να καταγράψει σε πραγματικό χρόνο τις πληροφορίες που ένα ενήμερο γραφείο έχει ... Επισκευτήτε μας..

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ